If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Яснооо Аз ударих няколко пъти така, ама не посмях много силно и не стана..
kalojan аз колкото видях може.
Днес преодолях (най-накрая) мързела и след 2 часа в гаража и много грес по ръцете успях да си пусна чистачката Оказа се, че моторчето си работи, а самия механизъм е блокирал. Малко го побългарих и останаха доста части, но чистачката работи за сега. Ще видим до кога...
Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9JTD '01 - ex
Alfa Romeo GT Black Line 1.9JTDm 150hp
Майката му е разглабянето,не се плашете.Моята е седан ама като я взех нямаше чистачки.Проверих всичко няма,не тръгват на никви позиции.Свалих моторчето и ооо... чудо,целия ротор спекал от ръжда,аз що съм против тия пароструйки.Явно като е проникнала водата там си е свършила работата.Извадих ротора и едно хубаво почистване и обезмасляване,и грес където трябва и сега работи.Жалко че снимки не направих да видите в какво плачевно състояние беше.
може, но когато работи-работи нормално.
бързо,методично,ритмично и с хъс.
и изведнъж губи тоци, после сама си тръгва и така.....
казвайте къде смърди говедото, че да вадя циганския поялник.
Не съм сигурен в това което казваш,обикновенно в 99% от случаите с проблем в задната чистачка е клеясала ос на мотора
Точно така, скоро и моята беше блокирала и с един грамотен технически авер свалихме механизма, оставихме го да кисне цяла нощ в газ, след което на другия ден падна бая бой с чук по един водач с който да избием остта въртяща чистачката от пластмасовата тръба, в която стои. Беше яко ръждясала, последва шкурене, мацане с грес и обратно сглобяване - сега работи като слънце. Моторчето явно си има защита и изключва като почне да се тормози. Просто материалът на остта няма никаква противокорозионна защита, и с времето там влизат вода, прахоляк и кал.
п.п. За "нов" комплект моторче с предавателен механизъм на старо ми търсиха 100 кинта, за "раздвижване", което се прави точно по този начин ми споменаха 40-50 кинта. На мен ми излезе без пари, но определено си е зор и 50-те лева са си заслужени, ако не можете да го направите сами.
и аз утре запретвам ръкави и ще свалям моторчето.Моята както си я взех не и се работеше и все си мислех че е бушон...да ама не.Наложи се да сваля кората отзад за да си надяна маркучето за пръскалката , че се беше издянало и кат пипнах моторчето-меко казано пареше,а го пробвах половин час преди това.Та че ще се разваля е ясно,но някои ако има идея защо може да е гряло без да съм пускал чистачката-да даде акъл
П.С. Виждам че е стара темата ама сега ми е на главата.
и аз утре запретвам ръкави и ще свалям моторчето.Моята както си я взех не и се работеше и все си мислех че е бушон...да ама не.Наложи се да сваля кората отзад за да си надяна маркучето за пръскалката , че се беше издянало и кат пипнах моторчето-меко казано пареше,а го пробвах половин час преди това.Та че ще се разваля е ясно,но някои ако има идея защо може да е гряло без да съм пускал чистачката-да даде акъл
П.С. Виждам че е стара темата ама сега ми е на главата.
Защото е под постоянно напрежение и бе з да пускаш чистачката
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment